Για ποιο λόγο να διαλέξετε τη βιοσυντονιστική θεραπεία;

Είναι γνωστό πως πολλές ασθένειες, και ειδικότερα οι αλλεργίες και οι χρόνιες παθήσεις, δεν μπορούν να θεραπευτούν εύκολα με τα μέσα της κλασσικής ιατρικής. Αυτό οφείλεται στο γεγονός, πως στην πλειοψηφία αυτών των περιπτώσεων, η κλασσική ιατρική μπορεί μόνο να μειώσει τα συμπτώματα του ασθενούς με την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή, χωρίς να μπορεί να εντοπίσει και να εξαλείψει τις αιτίες, που προξενούν τα συμπτώματα αυτά.

Η βιοσυντονιστική θεραπεία είναι μια ανώδυνη, γρήγορη και πολύ αποτελεσματική μέθοδος, η οποία μπορεί να προσφέρει σημαντική ανακούφιση, ακόμα και την ίαση σε ασθενείς, οι οποίοι ταλαιπωρούνται χρόνια από τα συμπτώματα της ασθένειάς τους. Μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις ηλικίες, από τα νεογέννητα παιδιά έως τα βαθιά γεράματα. Ο Βιοσυντονισμός είναι μία νέα εξέλιξη στον τομέα της ιατρικής που καλύπτει την ανάγκη της πρώιμης ανίχνευσης διαταραχών και επιβαρύνσεων του οργανισμού που δυνητικά μπορούν να εξελιχθούν σε παθήσεις.

Πού αποσκοπεί η μέθοδος της βιοσυντονιστικής θεραπείας;

Η μέθοδος του βιοσυντονισμού στοχεύει στην ολιστική προσέγγιση του ανθρώπου.

Κάθε άνθρωπος διακατέχεται από το φυσικό, το πνευματικό και το ενεργειακό του επίπεδο. Πριν εκδηλωθούν ασθένειες στο φυσικό επίπεδο προϋπάρχουν διαταραχές στο πνευματικό/ψυχικό ή ενεργειακό μέρος. Όσοι περισσότεροι από αυτούς τους παράγοντες εντοπιστούν και εξουδετερωθούν τόσο καλύτερο και μονιμότερο το αποτέλεσμα. Σε αυτούς τους παράγοντες συγκαταλέγονται η επίδραση αρνητικών ηλεκτρομαγνητικών ακτινοβολιών, η συσσώρευση ενέργειας σε σημεία εξωτερικών ή εσωτερικών ουλών του σώματος, η ελλιπής αποτοξινωτική λειτουργία του οργανισμού, η μυκητίαση του εντέρου, η ύπαρξη μικροοργανισμών και τοξινών που δρουν επιβαρυντικά προς το ανοσοποιητικό σύστημα, οι τροφικές δυσανεξίες, η κακή αφομοίωση βιταμινών και ιχνοστοιχείων, μπλοκαρίσματα σε ενεργειακά κέντρα.

Τι να περιμένετε μετά τη θεραπεία;

Ανάλογα τη περίπτωση, ενδέχεται να νιώσετε άμεση βελτίωση των συμπτωμάτων σας ή και μια αρχική επιδείνωση. Γενικά, το σώμα διατηρεί τα θεραπευτικά σήματα που έλαβε για τις επόμενες 7 – 10 μέρες μετά τη θεραπεία, που σημαίνει ότι κατά τη διάρκεια αυτού του διαστήματος γίνεται η επεξεργασία τους και βαθμιαία συντελείται η θεραπευτική αλλαγή.

Πόσο συχνά μπορεί/πρέπει να γίνεται η θεραπεία;

Ο οργανισμός επεξεργάζεται τα θεραπευτικά σήματα για τουλάχιστον 7 μέρες μετά τη θεραπεία. Γι’ αυτό το λόγο, σε χρόνια περιστατικά, συνιστάται η επανάληψη της θεραπείας ανά εβδομάδα ή ανά δεκαήμερο. Μπορεί, όμως, το μεσοδιάστημα να είναι αρκετά μεγαλύτερο, όπως π.χ. τρεις εβδομάδες στην περίπτωση κάποιων ορμονικών διαταραχών. Ωστόσο, σε οξεία περιστατικά, όπως π.χ. πυρετός, ίωση, έντονος πόνος, η επανάληψη μπορεί να γίνει πολύ πιο σύντομα, ακόμα και κάθε μέρα.

Πόσες θεραπείες απαιτούνται;

Ο αριθμός των θεραπειών που θα απαιτηθούν, διαφέρουν ανάλογα τη περίπτωση. Δηλαδή, εξαρτάται από τη χρονιότητα της κατάστασης (τα χρόνια συμπτώματα απαιτούν περισσότερες θεραπείες), τη δύναμη αντίδρασης του οργανισμού και τον αριθμό των επιβαρυντικών παραγόντων, που συντελούν στην εδραίωση των συμπτωμάτων.